fbpx

Sütemények

Kinder Bueno

Omlós brownie lapon  roppanós, fehércsokoládés ostya réteg. Tetejére egy könnyed, habos krém kerül, ami tökéletes elegye a  mascarponénak, mogyorókrémnek és a tejszínnek.

Barna sörös karamell

Ötvözzük a  textúrákat, a keserűt az édessel.  Puha diós lapra kerül  étcsokoládé ganache-t, közepébe folyékony karamellel , a tetejére egy könnyű, barna sörös krém .  A krémben is van egy kis meglepetés, de ehhez kóstolni kell… 🙂

Passion Tejcsoki

Igazán jó választás azoknak, akik kedvelik a déli gyümölcsök zamatát és a markáns csokoládé ízvilágát.

Citromos túró

A fehércsokoládés sacher piskóta különlegessége, hogy rengeteg fehércsokival és vajjal készül, mégis könnyű és omlós. A piskóta és az enyhén citromos, házi túróval, tejföllel és tejszínnel készült krém tökéletes párost alkot. A tetején, főzött citrom krém teremti meg a tökéletes harmóniát.

Fahéjas Szilvás szelet

Egy 70 %-os csokoládéval készült brownie lapon  házilag főzött szilva lekvár réteg található, ami tökéletes átmenet a brownie és az aszalt szilvával, fahéjjal készült mousse között. A tetején egy különleges fehércsokoládés ganache található, amit kifejezetten ehhez a süteményhez fejlesztettünk

Sacher torta

Az újra gondoltuk a sacher piskótát,  megbolondítottuk némi marcipánnal és rengeteg csokoládéval. A lapok közé házi baracklekvárt töltünk.

Gyümölcsös sajttorta

A klasszikus keksz rétegre sajttorta alap kerül, melynek a tetejére gyümölcsragut készítünk. (málna, áfonya, ribizli, erdei gyümölcs) A gyümölcsös sajttorták cukor és gluténmentes változatban is elérhetők.

Feketeribizlis csokis sajttorta

A kekszalapra először egy  feketeribizlis ganache, majd  kakaóval ízesített sajttorta krém kerül . A tetején egy krémes, fehércsokis-feketeribizlis ganache van, ezzel szinte keretbe foglaljuk a tortaszeletünket.

Opera szelet

A különleges mandulaliszttel készült piskótát kávésziruppal megbolondítjuk, majd  kávés vajkrémmel bevonjuk. Az ezt követő újabb kávészirupos lapra étcsoki ganache-t kenünk. A harmadik hasonló réteget követően a süteményt  ganache-val húzzuk át.

New York sajttorta

A klasszikus. Az alsó kekszrétegre sajttorta alap kerül, melyet megsütünk , és a tetejére mascarpones habot varázsolunk. Cukor és gluténmentes változatban is elérhető.

Csoki torta

Csoki a csokiban!Egy csokoládéval és mandulaliszttel készített sablen, egy lágyabb brownie rétegen, 70%-os francia étcsokoládé mousse található, melyet nem csak tejszínnel, hanem francia meringue-vel is könnyebbé tettünk.
Lezárásnak egy csokoládé glase fényesíti szeletünk harmóniáját.

Krémes

Karamellizált vajastésztán, telt ízvilággal rendelkező, vaníliával és tojássárgájával készült főzött krém található, melyen 35%-os állati tejszínhabréteg és a tetején a karamellizált vajas tészán sós karamell zárja le a krémesünk ízvilágát.